]]>

Arrangement

Naturen som tværfagligt sparringsrum

Gå med og få en forsmag på, hvad tværfaglig sparring kan tilføre til dit arbejde i sundhedsvæsnet.

Dato og sted

22. september 2022
København Ø

Varighed

16:30-20:00

Pris

Gratis
Medlemmer

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

Har du lyst til at danne et fagligt netværk med andre, der er nysgerrige på eller har op til 1,5 års erfaring inden for administration, ledelse og udvikling i sundhedssektoren? Og vil du møde potentielle kollegaer med en anden faglig baggrund end din? Så er dette initiativ noget for dig.

Lægeforeningen og Djøf samarbejder om et peer-to-peer forløb, hvor vi sætter fokus på gensidig afhængighed og samarbejde på tværs af fagligheder i sundhedsvæsnet. Formålet med arrangementet er, at du som deltager får en forsmag på, hvordan tværfaglig sparring (peer-to-peer) kan bidrage til dit arbejde i sundhedsvæsnet. 

Arrangementet starter med et inspirerende oplæg af Erik Haar om naturen som samtalerum. Efter oplægget bliver I inddelt i samtalegrupper bestående af 4 personer, som du skal følges med fra Lægeforeningen mod Djøf (ruten er 1,8 km.).

Undervejs på ruten får I udleveret spørgsmål, som jeres samtale kan tage udgangspunkt i. Efter gåturen bliver I præsenteret for forskellige muligheder for at fortsætte den tværfaglige sparring på egen hånd – måske I vil mødes igen eller etablere et peer-to-peer-fællesskab. Uanset hvad I ønsker, så vil vi gerne hjælpe jeres samtaler godt på vej.

Selve arrangementet afrundes med en dejlig middag i Djøf. 

Hvem er facilitator og oplægsholder?

Erik Harr

Erik Harr
Direktør, bestyrelsesmedlem og forfatter

Erik Harr er til daglig direktør i FADL (Foreningen af Danske Lægestuderende) og ejer af lederprogrammet Din Camino. Erik har knap 20 års erfaring som top- og mellemleder i forskellige interesseorganisationer, forlag og i kommunikationsbranchen. Kåret som Årets Leder i 2019 af lederforeningen i Dansk Journalistforbund. Forfatter til bl.a. fagbogen 'Skoven som Samtalerum' om leder- og gruppeudvikling. Bestyrelsesmedlem i EMCC (European Mentoring & Coaching Council), der fremmer fagligheden og etikken i mentoring og coaching.

Else Iversen

Else Iversen
Chefkonsulent, Djøf

Else Iversen er chefkonsulent i Djøf og arbejder primært med udvikling af events og mentorprogrammer. Else har derudover de sidste 20 år også drevet en eller flere virksomheder, hvor hun har prøvet alle roller fra deltidsselvstændig til arbejdende bestyrelsesformand. Hun har derfor et indgående kendskab til både glæderne og udfordringerne som selvstændig.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Medlemmer
  Gratis
 • Arrangementets referencenr.
 • 36532
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  21. september 2022 kl. 10:00
 • Yderligere info, kontakt
 • Rikke Jensen

  Rikke Jensen
  Mentor- og netværkskoordinator
  rje@djoef.dk
  36 91 91 14

  Johanne Petrea Hærvig Jensen

  Johanne Petrea Hærvig Jensen
  Student
  jpj@djoef.dk
  33 95 97 92

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle