]]>

Djøf

BARONS business-skjorter

Spar 15% på knivskarpe, økologiske skjorter fra BARONS.

Spar 15% på skjorter fra BARONS

En skjorte fra BARONS er meget mere end bare en skjorte. Med et mål om at skabe den perfekte business-skjorte bliver hver eneste lille detalje løbende raffineret.

Du får knivskarpe skjorter, der også er økologiske og bæredygtige. Hos BARONS tror de nemlig ikke på modebranchens besættelse af nye trends, men på at skabe klassiske skjorter, der holder. Fordi den mest bæredygtige skjorte er den, du slider op.

BARONS-skjorter er:

  • nemme at stryge og skarpe hele dagen
  • lavet af verdens 0,1% bedste bomuld: økologisk GOTS-certificeret ELS-bomuld, som giver dine skjorter lang levetid
  • med 15% natural stretch, der giver komfort uden syntetiske plastikfibre, som skader miljøet
  • helt fri for sundhedsskadelig kemi, sølv- og nanopartikler.

Køb din næste skjorte fra BARONS med Djøf-rabat og spar 15%.

Vi er stolte af, at vi har reduceret vores skjorters CO2-aftryk med næsten 50% med de nye Generation 4-skjorter. Det er blandt det absolut laveste aftryk i vores branche. Det er et stort skridt, men vi forventer at finde flere optimeringer i fremtiden.
Joachim Latocha
Joachim Latocha, Founder af BARONS

100% økologisk bomuld

Mange tror, at det er umuligt at lave skjorter af økologisk bomuld. Det er det ikke – og nu har BARONS som de første lavet en premiumskjorte af 100% økologisk ELS-bomuld fra Egypten.

Du kan stå skarpt hele dagen i en lækker skjorte, som er GOTS-certificeret, OEKO-tex og fri for syntetiske plastfibre, så både du og planeten skånes for skadelig kemi.

Bliv medlem af Djøf

Er du ikke allerede medlem af Djøf, kan du blive det her og få adgang til attraktive rabatter, faglig sparring, juridisk rådgivning og mange andre fordele.

Se flere rabatter og fordele

Dit medlemskab giver dig automatisk mange stærke rabataftaler. Få særpris på alt fra dine forsikringer og banklån til delebiler, dagligvarer og nyheder – og spar penge i hverdagen.